Sztárok

Mádai Vivien Punisnak becézi a párját, ami még neki is kínos

Inkább cuki, mint ciki ez a sztori, és le a kalappal Mádai Vivien előtt, hogy nem köntörfalazott. Kamerák előtt is bevállalta, hogy Punisnak nevezi a férjét, pedig mondhatott volna bármit.

Nem kerülte ki a kérdést, nem talált ki mást, és nem kamuzott Mádai Vivien, amikor arról faggatta régi barátnője, Tatár Csilla a vlogjában, hogyan becézi a férjét, Zolit. 

„Jaaaj, hááát…Punis. De ő is így becéz engem, és valahogy átvettem. Amikor a boltban kiabálom, hogy Punis, a tejfölt is hozd, légyszi, akkor elég kellemetlenek vagyunk. De hát ez így maradt” – magyarázta a TV2 műsorvezetője, Tatár Csilla pedig előre szólt, hogy ezt a részt biztosan nem vágja ki a felvételből. 

Fotó: Facebook/Tatár Csilla a vlogja felvételén Mádai Viviennel

Ha már becenevek, azért kiderült, hogy Vivien Zénó fiát Csöpinek hívja otthon, és hogy annak idején őt gyerekkorában Gömböcnek és Nyusszampussznak nevezték. „És a Gömböcből sokra következtethetsz” – tette még hozzá.

De nem csak erről beszéltek, Mádai Vivien nem félt elmondani, miket nem szeret magában, például, hogy olyan dolgokkal foglalkozik, amikkel nem kellene, vagy hogy több órát tölt a közösségi oldalakon. Vagy hogy a legnagyobb félelme, hogy idő előtt hal meg, és így nem látja felnőni a fiát. De szóba kerültek viccesebb témák, mint a cikis helyzetek, amire példát is hallhatsz a vlogban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top