Sztárok

Pataky Attila szerint felesége egy 120 éves varázsló

A 23 év korkülönbség ellenére is rajong egymásért az Edda frontembere és felesége, Orsolya. Pataky Attila elmondta, hogy mi a házasságuk titka, és egy titkot is felfedett a családjáról.

Pataky nyáron úgy döntött, hogy egy időre visszavonul, hiszen megviselte a turnézás és a rengeteg fellépés. Most viszont új erőre kapott, még a saját fogadalmát is megszegte, miszerint hétfő reggelre nem vállal műsort. Bár tőle nem szokatlan, egy váratlan bejelentést tett a Mokkában. Pataky Attilától nem állnak távol a furcsaságok, többször látott már ufót, sőt el is rabolták a földönkívüliek, amit egyébként egyáltalán nem titkol. Legújabb feltevése, hogy a feleségében egy 120 éves varázsló lelke lakozik. 

Az biztos, hogy nagyon kell tudnia, hiszen ezt a durva tempót nem mindenki tudná elviselni. Leültünk a karácsonyfa alá, körülbelül annyi időnk volt, amikor nem voltunk talpon

– kezdte a TV2-n Pataky Attila, majd a felesége is ráerősített: „Néhányszor tényleg úgy érzem, hogy 120 éves vagyok. Az elmúlt egy év tényleg brutális volt. Kértem is tőle, hogy ha lehet, akkor a következő 4 évben ne játsszanak Arénát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top