Sztárok

Szabó Zsófi férje szintet lépett

Szabó Zsófi nagyon büszke a férjére, aki mindenre hajlandó, ha a kisfiukról, Mendelről van szó.

Már nyolc hetes Szabó Zsófi és Kis Zsolt kisfia, Mendel. Teljes a boldogság a családban, az apuka eddig is mindenben segített a baba körül, egy dolgot kivéve. „Zsolti megmondta, hogy mindenben segít, mellettem áll, de már az elején közölte azt is, hogy pelenkázni soha nem fog” – mondta Szabó Zsófi. Ám amíg a felesége dolgozott az ATV székházában, Kis Zsolt mégis átesett a tűzkeresztségen, hiszen a szükség törvényt bont.

„Amikor megérkeztünk a tévéfelvételre, Mendel sírdogált, úgyhogy megetettem, mielőtt beültem a beszélgetésre, Zsoltiék pedig az öltözőben vártak. Körülbelül fél órát voltam távol, ezalatt a fiunkat kétszer is tisztába kellett tenni” – mesélte a műsorvezető, aki a felvétel után találkozott megviselt férjével. „Nagyon büszke vagyok Zsoltira! Bár tényleg megmondta, hogy ő aztán soha nem hajlandó piszkos pelenkához nyúlni, most mégis remekül helyt állt” – mondta Szabó Zsófi a Blikknek.

Szabó Zsófi és családja – Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top