Sztárok

Megvan az ok, amiért Gundel Takács visszatér

Viharos körülmények között hagyta ott tavaly az állását Gundel Takács Gábor, pedig az MTVA után nem tudta, mihez kezd. Meglepő fordulatokat hozott az élet.

Tavaly januárban, amikor Gundel Takács Gábor felmondott, még nem látta maga előtt, hogyan tovább. Az MTVA-nál a kollégái könnyes szemmel búcsúztatták Gundelt, akiről az a hír járta, hogy felhagy a tévézéssel. Mint most a Story magazinból kiderült, ez is opció volt, hiszen nem voltak tervei. Év vége felé bukkant fel egy kis budai teátrumban, a Spirit Színházban, mégpedig egy jósnő társaságában. Ráadásul ez már Gundel ötlete volt, miután régi barátja és kollégája, Bányai Gábor felkérte egy beszélgetős-show-ra a színházban. 

„Olyan sokféle pódiumbeszélgetés létezik, hogy valamit ki kellett találnom. A fontos az, hogy a partnereim kinyíljanak, elkezdjenek magukról beszélni. Aki nem hisz benne, azt is érdekli, hogy mit jósolnak róla, vagy csak elolvassa a horoszkópját.”

Gundel Takács Gábor visszatér az Áll az alku új részeivel

Az ötlet bevált, és ennek kapcsán az is kiderült, hogy Gundel Takács Gábor is érdeklődik az ezotéria iránt, bár alapvetően fatalista. Hiába talált ki ugyanis új dolgokat, mindig az volt a sorsfordító, amit az élet hozott számára. Ilyen volt a TV2 ajánlata is, Gundel az Áll az alku új részeivel hamarosan képernyőre kerül, a felvételek már javában folynak. Csak kevesen tudják, hogy ez nem volt benne a pakliban, amikor felmondott egy évvel ezelőtt. Szerencsére a felesége mindenben támogatta. 

„Persze, van egy ilyen döntésnek anyagi kockázata is, mert bár a gyerekek nagyok, de még mindhármukat támogatni kell, ám van, ami nem eladó.”

Ahogy Gundel fogalmaz, rákényszerítette az élet arra, hogy változtasson, de a döntése már jó ideje érlelődött, már csak rutinból dolgozott. Részletek a Storyban. 

A Storynak mesélt Gundel Takács Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top