nlc.hu
Sztárok
Megszülettek az ikrek, és Stohl András nagyon örül

Megszülettek az ikrek, és Stohl András nagyon örül

Nagyon drukkolt Stohl András Juditnak, az ikerekkel várandós kismamának, aki végül nem távozott üres kézzel. Nemrég pedig megszülettek a kicsik, és a műsorvezető is üzent nekik.

Sándor és Judit az elsők között voltak A Piramis játékosai, és gyorsan megkedvelték őket a nézők, Stohl András pedig velük örült, amikor a végén elfogadták az ajánlatot, és így nem üres kézzel távoztak. 

A 42 éves kismama a leendő keresztapával érkezett játszani, mivel a kicsik apja Franciaországban jégkorongkapus, és csak a picik érkezése után tervezték, hogy átalakítják az életüket. Judit ikrei, Maximilián és Natali Nina egy hete megszülettek, és édesapjuk, aki profi jégkorongozó, azonnal hazautazott Franciaországból, hogy a gyerekeivel legyen, a közösen eltöltött pillanatról pedig fotót is készítettek. 

A Piramis-babák és a szülők: Judit és Tamás Maximiliánnal és Natali Ninával

Stohl András videóüzenetet küldött a párnak

Gratulált a kicsik érkezéséhez, akiket név szerint köszöntött. Biztos, hogy nemcsak a pénz, de ez is maradandó emlék lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top