Sztárok

Tóth Andi melleit nem lehet kikerülni

Tóth Andi rajongótábora lényegesen megnőtt, mióta a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepelt. Az ifjú énekesnő büszke csodás alakjára, és előszeretettel mutogatja is a közösségi oldalán.

Pintér Tibor és Tóth Andi kalandjai a dzsungelben kezdődtek, és jelen állás szerint ott véget is ért a „románc”. Azóta Tenya dobta az énekesnőt, a Jimmy musicalben, ahova hívta, Ilyés Jennifer játssza el a női főszerepet. Andit azonban ez egyáltalán nem zavarja, ahogy azt a Reggeliben is elmondta. Az énekesnő sok felkérést kap, és rengeteg rajongója van. Tóth Andi láthatóan büszke az alakjára, ami a közösségi oldaláról tisztán látszik.

#infrashape #workhard 💪🏽🚴🏽‍♀️ @mici_infrashape

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Az X-Faktor-győztes meglepő módon VV Mici új bizniszébe csekkolt be, pedig ezelőtt semmi nem utalt arra, hogy jóban lennének. A rajongók mindenesetre imádják a fotót, ami elég sokat mutat Andiból. A kommentelők nagy része férfi, akik számtalan bókkal köszöntötték a lányt. Azonban olyan is volt, aki megkérdőjelezte, hogy Andi kés alá feküdt, vagy a természet adta az adottságait. Az énekesnő velős választ adott a kétkedőknek…

„Csak tegyük fel, hogy a sajátom”

– írta a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top