Sztárok

Pintér Tenya és Tóth Andi viszonya szintet lépett

Gyakorlatilag napra pontosan 25 év van Pintér Tibor, vagyis Tenya és Tóth Andi között, de ez az énekest nem zavarja. Szerinte Andi érettebb a koránál, és hamar megtalálták a közös hangot.

Nem adja fel hódítási terveit Pintér Tibor, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői közül Tóth Andira vetett szemet. Az izmos színész eddig csak virágnyelven próbálkozott a fiatal énekesnőnél, aki eddig nem vette Tenya jelzéseit – vagy csak szimplán nem jön be neki a férfi. Mindenesetre a színész nem adta fel, és úgy érezte, eljött az idő, hogy szándékát tettek is kövessék: gyertyafényes vacsorára hívta meg szíve választottját.

Pintér Tibor (Tenya) és Tóth Andi a Celeb vagyok, ments ki innen! kezdete óta rengeteget beszélgetnek

Tóth Andi Celeb vagyok, ments ki innen!-t kiált, vagy Tenya célba ér?

Persze a dzsungelkörülményekhez képest lehet csak idilli egy ilyen randevú, ám Tenyát ez egy cseppet sem zavarta. Kendőzetlen őszinteséggel árulta el, mit is érez a 18 éves lány iránt. „Te minden szempontból a zsánerem vagy! Mindent megtestesítesz, amire én vágyom egy csajban!” – önti ki a szívét Pintér Tibor a nála 25 évvel fiatalabb énekesnőnek. „A legjobb csajnak tartalak itt, és a leggyönyörűbbnek!” – folytatja Tenya, aki mindent bevet, hogy Tóth Andi az övé lehessen. Hogy végül Andinak bejönnek-e a bókok és a kockás has koronázatlan királya, és mit reagál Tibor vallomására, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top