Sztárok

Sztárban sztár meg egy kicsi: Vastag Tamás és Varga Szabolcs a győztes páros

Véget ért a Sztárban sztár meg egy kicsi 2. évada, a nézők döntése alapján az „ország házibuliját” Vastag Tamás és Varga Szabolcs nyerte.

Vasárnap este lezajlott a Sztárban sztár +1 kicsi 2. szériájának a döntője, amelyben 5 páros állt színpadra: Hevesi Tamás és Horváth Csenge, Veréb Tamás és Fodor Eliza, Nagy Adri és Nagy Bogi, Vastag Tamás és Varga Szabolcs, valamint Kocsis Tibor és Zöldi Lara.

Mindegyik döntős páros két körben énekelt, azaz dupla produkciót mutatott be a show-műsor utolsó adásában.

A nézők 3 körben voksoltak, a szavazatok alapján Vastag Tamás és Varga Szabolcs lett a Sztárban sztár +1 kicsi 2. szériájának győztese.

A páros szenzációs teljesítményt nyújtott, 11 szerepben is remekül helytállt, megmutatva, milyen jól utánoznak különböző karaktereket; hol szórakoztattak, hol pedig könnyeket csaltak a nézők szemébe.

 

Íme Vastag Tamás és Varga Szabolcs 2 döntős produkciója:

Elsőként Chuck Berryként és Bruce Springsteenként lépett a színpadra Vastag Tomi és Varga Szabi. A rock and rollos előadásukat imádták a zsűritagok:

Vastag Tamás és Varga Szabolcs másodjára Demjén Ferencként és Révész Sándorként énekeltek a szabadság vándorairól:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top