Sztárok

Vastag Tamás: „Mindig a be nem teljesült ígéret voltam”

A Vastag Tamás–Varga Szabolcs-duó nyerte a Sztárban sztár + 1 kicsi második évadát. A fiúk hatalmas megkönnyebbülést éreztek, amikor kimondták a nevüket, de azt is elárulták, hogy testvérekké váltak a műsor alatt.

Bár végig kiegyenlített volt a mezőny, a zsűritagok közül ketten és a versenyzőtársak is Vastag Tamást és Varga Szabolcsot hozták ki győztesnek, akik végül meg is nyerték a Sztárban sztár + 1 kicsit. Öröm volt nézni, amikor kimondták a győztes páros nevét, hatalmas kő esett le a fiúk szívéről. Vastag Tamás az NLCafe.hu-nak elmondta, rengeteg ilyen versenyen indult az elmúlt tíz évben, de sosem ért el kirívó eredményt, így nagyon örül, hogy végre felért a csúcsra.

„Nemcsak megkönnyebbültünk, hanem egy 10 hetes munkának lett vége. Az emberben ilyenkor öröm is van, de egy hatalmas űr is, hogy akkor most mi is volt ez az elmúlt pár hét” – kezdte a Sztárban sztár + 1 kicsi énekese. 

Az elmúlt 10 évem azzal telt, hogy a hasonló műsorokban mindig a be nem teljesült ígéretként tekintettek rám, és Szabolcs nélkül most sem lett volna ez másképp, ezért nagyon hálás vagyok neki. Ő volt az, aki a műsor folyamán mindig arra ösztökélt, hogy saját magamhoz képest is próbáljak meg még 10%-ot hozzátenni

– mondta Vastag Tamás, akit egyébként több öröm is ért az elmúlt pár hétben, hiszen megszületett második kisfia, aki a Péter nevet kapta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top