Sztárok

Pásztor Erzsi felháborítónak tartja az álhíreket

Pásztor Erzsi a Mokkában tisztázta azokat a légből kapott híreket, melyek szerint egy betegség miatt akár a hangját is elveszítheti. Elmondta, hogy karácsony után ugyan nem volt teljesen jól, de nagyobb veszély nem fenyegette az egészségét.

Pásztor Erzsi nemrég elárulta, hogy karácsony után betegeskedett egy kicsit, sokáig nem volt jól, de szerencsére semmi szövődménye nem lett, most már minden a legnagyobb rendben. Közben megjelentek róla rémhírek, miszerint a kór miatt akár a hangját is elveszítheti. A színművésznő a Mokkában tisztázta, hogy erről szó sem volt, sőt, már olyan jól van, hogy akár órákig is elsztorizgatott volna, ha nem jár le a műsoridő. 

 „Mindenkinek ilyen betegséget kívánok” – kezdte a színésznő.

Ezúton kérek mindenkit, aki olyan újságcikket lát rólam, ami nincs aláírva, nyugodtan tépje össze, és puff, a szemétbe dobni. Bár gyengélkedtem egy időben, karácsony után nem éreztem túl jól magam, és még nyilatkoztam is, hogy furcsa a hangom, de ennyi történt. Közben forgattam, szinkronizáltam. Olyat még babonából sem mondanék, hogy elmegy a hangom, már most is bűnözök, hogy ezt egyáltalán kimondom

– csapott a szájára Pásztor Erzsi, aki ezenkívül volt férje alkoholizmusáról is beszélt, illetve megosztott pár múltbéli sztorit a nézőkkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top