nlc.hu
Sztárok

Hamis hírek Pásztor Erzsi egészségügyi állapotáról

Hamis hírek terjednek Pásztor Erzsi egészségügyi állapotáról

A művésznő megunta a valótlan állításokat.

Pásztor Erzsi nagyon odafigyel az egészségére, a koronavírus-járvány alatt is betartott minden szabályt, így nem is döntötte le a lábáról a betegség. Tavaly azonban történt vele egy baleset: elesett egy forgatáson és megütötte a csípőjét. Egy ideig semmit nem érzett, de aztán egyre erősebb lett a fájdalom, míg végül műtétre került sor.

Pásztor Erzsi

Fotó: TV2

„Tudom, hogy 85 éves vagyok, de vérig vagyok sértve, hogy ilyen állapotba kerültem! A tánc most nem jöhet szóba, de azért néha még föl-föl dobálom a lábaimat” – mondta korábban a művésznő. Az utóbbi időben több hamis hír is megjelent róla, miszerint alig tud járni és hatalmas fájdalmai vannak, ezért úgy döntött, tisztázza a dolgokat. 

„Most már nem fáj, de amikor ez szóba került… A csípőm fájt, ami kihatott a jobb lábamra, na de én azalatt is játszottam mind a két színházamban. Szó nem volt arról, hogy járókerettel járok és ordítok a fájdalomtól. (…) Ami a legjobban felháborított, hogy azt írták, az orvosaim is aggódnak értem” – mondta a Mokkában Pásztor Erzsi, aki azt is elmondta, hogy a történtek ellenére nem fontolgat pert. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top