nlc.hu
Sztárok

Pásztor Erzsi csípősérülése

Pásztor Erzsi: „Vérig vagyok sértve, hogy ilyen állapotba kerültem”

Újra színpadra akar állni a 85 éves színésznő, aki nehezen bírja az ágynyugalmat.

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas Pásztor Erzsi nagyon odafigyel az egészségére, ennek is köszönhető, hogy nem kapta el a koronavírust. Történt azonban valami, ami hónapok óta megnehezíti az életét: augusztusban elesett egy forgatáson és megütötte a csípőjét. Először semmit sem érzékelt az egészből, jóval később, novemberben kezdett erősebb fájdalmat érezni. Kapott gyógyszeres kezelést és infúziót is, de sajnos egyik sem volt eredményes. Nehezére esik a járás és fájdalmai vannak, orvosai most CT-re küldik.

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi hónapok óta fájdalmakkal él (Fotó: smagpix.com)

„Tudom, hogy 85 éves vagyok, de vérig vagyok sértve, hogy ilyen állapotba kerültem! A tánc most nem jöhet szóba, de azért néha még föl-föl dobálom a lábaimat. A takarítónőm eltörte a vállát és két hónapig nem tudott jönni. A takarítást is én csináltam, mondjuk nagyon ímmel-ámmal, de hál’ istennek már visszajött, mert eléggé nehezemre esett rendbe tenni a lakást ezekkel a bicebóca lábaimmal” – mondta a színésznő a Borsnak.

Felépülése alatt rejtvény fejt, de már nehezen viseli a gyógyulást, pihenést és alig várja, hogy újra közönség elé állhasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top