nlc.hu
Ünnepi menü

Pásztor Erzsi idei karácsonya

Pásztor Erzsi 34 évet várt erre a karácsonyra

Hosszú évek után újra vele ünnepelhet a színművésznő.

Pásztor Erzsi 34 év után újra együtt karácsonyozik lányával, aki idén költözött haza Olaszországból. Kapcsolatukról és az elmúlt időről mesélt a 85 éves színművésznő a Mokkában.

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi nem Budapesten tölti a karácsonyt (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Én megyek hozzá falura, ahova költözött. Vett egy házat egy csodálatosan szép helyen. Pécs közelében van, és Pécsen él még a maradék rokonságom: az öcsémék, az ő gyerekei és rokonságuk, tulajdonképpen a család együtt lesz. Remélem, hogy jó lesz. A lányomra hagyatkozom, hogy most mindent ő csináljon” – árulta el a Szomszédok Janka nénije.

A menüt még nem tudja – szerinte vegyesen lesz olasz és magyar, mert a lánya hosszú ideig élt kint Olaszországban –, de azt elárulta, hogy van egy darab füstölt csülke otthon, azt viszi majd magával a vonaton, és beteszik a töltött káposztába. 

„Egy hetet leszek nála. Lesz idő akkor nagy röhögésekre. Várom is, örülök is” – vallotta be Pásztor Erzsi, aki a gyerekkori karácsonyairól is nosztalgiázott egy kicsit. „Borleves, rántott hal, krumplisaláta mindig volt. (…) 25-én arra ébredtem, hogy sül a kalács, és az olyan mennyei finom volt. (…) Anyukám szaloncukrot is főzött és a régi papírba becsomagolta” – mesélte. 

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top