nlc.hu
Sztárok

Pásztor Erzsi a vírushelyzetről

Pásztor Erzsi: “Nálam még nem jött el a csókolózás ideje”

A Kossuth-díjas színművésznőt megviselte az elmúlt másfél év.

Pásztor Erzsi a koronavírus-járvány miatt hosszú ideje nem találkozhatott családjával, és ez nagyon rosszul viselte. A napokban tért haza Pécsről, ahol végre szeretett öccsét is magához ölelhette. A Kossuth-díjas színművésznő azonban attól tart, hogy hamarosan újra berobban a járvány.

Pásztor Erzsi

A járvány hosszú időre elválasztotta rokonaitól Pásztor Erzsit – MTI Fotó: Komka Péter

Rettegek az ősztől, hogy mit hoz majd számunkra. Nem tudni, ha véget érnek a nyaralások, mennyi megbetegedés lesz újra. Sajnos mikor Pécsre utaztam, a vonaton is szomorúan láttam, hogy rajtam kívül senki nem viselte a maszkot. Nem értem az emberek könnyelmű viselkedését” – fakadt ki a Borsnak Pásztor Erzsi, aki szigorúan betartja a távolságtartást. 

A járvány előtt is sokan „elkaptak” az utcán, de sosem szerettem idegenekkel ölelkezni, puszilkózni. Most pedig teljesen visszautasítom az ilyen típusú közeledést még a rokonokkal szemben is. Nálam még nem jött el a csókolózás ideje” – jelentette ki a 84 éves színművésznő.

Olvass még Pásztor Erzsiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top