Család

Pásztor Erzsi: “Szeretném még az életemben magamhoz ölelni a lányomat”

Pásztor Erzsi nagyon aggódik lányáért, aki Olaszországban dolgozik.

Pásztor Erzsi rettentően aggódik lányáért, aki Észak-Olaszországban, egy pszichiátriai betegek számára fenntartott öregek otthonában dolgozik – írja a Bors.

“A lányom nagyon felelőtlennek tartja az olasz hozzáállást, nem érdeklik őket a korlátozások, a 400 eurós bírság, élik a dolce vitát, miközben még mindig több százával halnak naponta az emberek. Ebbe a földi pokolba került be a lányom, akiért mindennap imádkozom, mivel féltem, hogy elkapja ezt a rettenetes betegséget” – mondta a nemrég műtéten áteső Pásztor Erzsi, aki unokájáért is nagyon aggódott. Júlia Angliában dolgozott, de a járvány miatt elvesztette munkáját. Szerencsére hazajutott édesanyjához Olaszországba.

Páasztor Erzsi családja nagy bajban van

Nem könnyű most Pásztor Erzsinek. Fotó: Smagpix/Vörös Szilárd

“Úgy volt, hogy az öcsém hetvenedik születésnapján augusztusban összegyűlünk és újra láthatom őket, de ez már csak ábránd marad. Szeretném még az életemben magamhoz ölelni a lányomat, remélem, minél hamarabb vége ennek a pokoli járványnak” – mondta Pásztor Erzsi.

Olvass még többet Pásztor Erzsiről:

(Nyitó kép: smagapix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top