Sztárok

Sebestyén Balázs: „Emberek, ne menjetek bordélyházba!”

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri egy szexbabát teszteltek a Rádió1 stúdiójában. A különböző felhasználási módszerek mellett a kapcsolatok mélysége is szóba jött.

Sebestyén Balázsék már rengeteg újdonságot kipróbáltak a Rádió1-en, ma például egy szexbabát teszteltek, amivel kapcsolatban rengeteg kérdésük volt. Balázs, Vadon Jani és Feri azon elmélkedtek eleinte, hogy vajon megcsalásnak számít-e, ha hazaviszel egy ilyen babát.

Rákóczi Feri szerint igen, ráadásul megalázod vele a feleségedet is. Azt is megtudtuk, hogy ezeket a tárgyakat már használni is lehet a fővárosban, van rá egy külön hely. 500 ezer forinttól indul a bérlés, de olyan baba is van, ami másfél-kétmillió forintra rúg.

Fotó: Rádió1 – Facebook

Az összes testrész cserélhető, levehető, így nem kell a higiénia miatt aggódni, ráadásul csak óvszerrel lehet közösülni velük. „Emberek, ne menjetek bordélyházba” – utalt Sebestyén Balázs arra a helyre, ahol ezeket a babákat használni lehet. 

Azt is felhozták, hogy nagyon sok ember van, akinek beteges vágyai vannak, talán jobb, ha egy ilyen babán élik ki. „Kiéled egy roboton az elfojtott, beteges vágyaidat, így megmenekül egy élő nő. Ha nincs párkapcsolatod, akkor a babán levezetheted” – hangzott el a műsorban Balázstól, valamint azt is elmondta, mit gondol azokról, akik ezt használják.

Lehet, hogy nem akarsz ismerkedni, esetleg sokat csalódtál. Évek óta egyedül vagy, veszel egy babát, és megoldódik a probléma

– mondta a műsorvezető, akinek megvan a véleménye a babáról. „Pasiszemmel egyébként jól néz ki, de én soha nem vetemednék erre. Nem tudom, hogy akarok-e egy ilyen világban élni, én örülök a hús-vér világnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top