Sztárok

Kisfia vigasztalja a szakítás után Dancs Annamarit

A kis Ádám még csak most lesz egyéves, de Dancs Annamari úgy érzi, ő segítette át a legnehezebb időszakon.

Tavaly nyáron ért véget Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari házassága, mindössze pár hónappal gyermekük születése után. Kiskeró állítólag egy kolléganőjéért rúgta fel házasságát, és költözött el otthonról, kisbabája mellől.

Dancs Annamarit érthető módon nagyon megviselte a szakítás, ő még próbálta volna menteni a menthetőt, de Kerényi ebben nem volt partner. A színésznő most a Blikknek mesélt arról, hogyan vészelte át ezt a nehéz időszakot egy kisbabával.

„Most már sokkal jobban vagyok, köszönhetően az én igazi lélekbalzsam kisfiamnak. Ádám egy tündéri kisfiú, aki szerintem megérezte: azzal, hogy kettecskén maradtunk, az ő mosolya az, ami engem is mosolyra késztet. Hatalmas segítség volt az ő személyisége, amikor jöttek a nehéz pillanatok” – mondta Dancs.

„Február 18-án lesz egyéves a kisfiam, és ugyan nem így képzeltem el ezt a születésnapot, számomra továbbra is az a fontos, hogy neki mindene meglegyen, hogy ő boldog legyen.” Az anyuka azt is elárulta, hogy zajlik majd az ünneplés: Kerényi Miklós Máté külön fogja felköszönteni a kis Ádámot.

„Nekem most az a legfontosabb dolgom az életben, hogy ezt a kisfiút felneveljem, számomra ő az első, a művészet is csak utána jön. Nem volt egyszerű ez az időszak, de próbálom úgy felfogni, hogy amíg együtt vagyunk, és egészségesek vagyunk, addig nem lehet semmi baj” – vélekedik Dancs Annamari.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top