Sztárok

Mezei Léda rábízta magát Nagy Alexára

Javában készülődik a hazai sztárvilág a hétvégi Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálára. Nincs ez máshogy a Barátok Közt színésznőinél sem: az első bálozó Mezei Lédának Nagy Alexandra segített kiválasztani a tökéletes estélyit.

Most szombaton a Story Gálán rengeteg sztárt várnak, és nem csak az a kérdés, ki kapja idén a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat, de az is, ki milyen ruhában jelenik meg. Korábban a Story Gálákon láttunk már extrém öltözeteket, voltak, akik igazi nagyestélyiben vonultak végig a vörös szőnyegen, de olyanok is, akik kevés gondot fordítottak a megjelenésükre. Nagy Alexa és Mezei Léda nem tartozik ez utóbbi kategóriába, és semmit sem bíznak a véletlenre.

STORY MAGAZIN/SCHUMY CSABA. Mezei Léda és Nagy Alexa

„Ritkán festem ki magam, hiszen szinte minden reggel profi kezek közé kerülök a forgatások előtt, utána csak annyi a feladatom, hogy este ne felejtsem el lemosni a sminket. A Gála napján is biztosan egy hozzáértő segítségét fogom kérni” – mondta Nagy Alexandra, aki ugyan még nem döntött arról, hogy pontosan milyen is legyen a végleges sminkje, de az biztos, hogy az egyensúlyra és a harmóniára figyel majd.

STORY MAGAZIN/SCHUMY CSABA. Mezei Léda és Nagy Alexa

A gálára készülődés jegyében Alexandra elkísérte kolléganőjét és barátnőjét, Mezei Lédát egy ruhapróbára is: „Én már kiválasztottam az öltözetemet, amiről többet még nem szeretnék elárulni – legyen csak meglepetés. De annyira lázba hoznak az estélyik, hogy örömmel válogattam Lédával is.”

A 2018-as év színe egy elég merész árnyalat, az ultraibolya lett, így a korábbi évek harsány és pasztell árnyalatú ruhakölteményei után idén talán egy színeiben élénkebb vörös szőnyegre számíthatunk majd. Ugyanakkor a külföldi eseményeken jelképpé vált a fekete, ezért szinte megjósolhatatlan, hogy milyen színvilága lesz az idei Story Gála vendégei. Egy biztos: a letisztult formavilág és a finom elegancia sose megy ki a divatból.

STORY MAGAZIN/SCHUMY CSABA. Mezei Léda

„Először veszek részt ilyen eseményen, és magamtól eszembe sem jutott volna, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni a tökéletes ruha kiválasztásakor. Először is feleljen meg a black tie követelményeinek, tehát hosszú, elegáns estélyi legyen. De mutasson is jól rajtam és még ülve is legyen kényelmes a díjátadóra és a vacsorához. Aztán persze az sem árt, ha még táncolni is tudok benne” – mesélte nevetve Mezei Léda, aki barátnője tanácsaira hagyatkozott: Alexandra alkalmi stylistként segítette a tökéletes kreáció kiválasztását.

„Kinéztünk együtt egy csodaszép ruhát Rabócsi Renáta legújabb darabjai közül, de még cipőt és táskát is választanom kell hozzá. Szerintem itt is kikérem majd Alexandra véleményét.”

A lányokhoz hasonlóan a Corinthia Hotel Budapest bálterme is hamarosan ünnepi díszbe öltözik, és most szombaton, az év legjelentősebb sztáreseményén kiderül, hogy mely különleges stílusjegyek fogják uralni az idei báli szezont.

STORY MAGAZIN/SCHUMY CSABA. Nagy Alexa

Idén először nemcsak a meghívott vendégek láthatják a helyszínen a Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gála ünnepi műsorát. Látogasson el ön is a Story magazin Facebook-oldalára, lájkolja, és kövesse élőben február 10-én 17.45-től a díjátadót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top