Sztárok

Steiner Kristóf előtte-utána fotójának mondandója van

Persze, minden régi képnek van valamilyen története, de Steiner Kristóf a mostani előtte-utána fotópárral szeretne erőt adni másoknak is.

Steiner Kristóf vegetáriánus ételeiről sokat hallhattunk, olvashattunk, és azt is tudjuk, hogyan mondott le fokozatosan a húsevésről. Most viszont nem azzal kampányol, hogy milyen finomak és táplálóak az ételei, hanem egy sokkal súlyosabb problémáról beszél.

Steiner Kristóf hosszan írt a betegségéről, és mellé egy látványos előtte-utána képet is közzé tett.

„Ez volt az utam, ahogyan kigyógyultam az evészavaromból. Az, ahogyan megemésztjük azokat a dolgokat, amelyek velünk történnek, és az, ahogyan az ételeket megemésztjük, nagyon hasonló folyamat.”

Ahogy Kristóf írja, az étkezési zavar lelki okai nagyon fontosak, azt jelzik, hogy az illető nem tud megbirkózni a ránehezedő feladatokkal, mert nem bízik magában. 

„Az igazi gond az, hogy ha mi nem bízunk magunkban, más sem fog. Nincs terápia, mágikus pirula vagy módszer ami segít visszanyerni a testi, lelki, spirituális egészséget. 20 évesen kezdődtek az evészavaraim, és 7 kemény évet töltöttem a pokolban. 55 és 85 kiló között ingadozott a súlyom. Végül a csodálatos apámmal elutaztunk Indiába, és a sorsfordító tapasztalat a Kabbalah-tanárommal, valamint hogy teljesen új módon viszonyultam az ételekhez, értékelni kezdtem, vegetáriánus lettem, és mindezzel lassan magam mögött hagytam a káros szokásaimat.”

Kristóf hozzátette, hogy a gyógyulási folyamat soha nem ér véget, de már egészséges a kapcsolata az evéssel és az ételekkel. 

Steiner Kristóf előtte-utána képe nagyon látványos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top