Sztárok

Tolvai Reni erotikus tánca megosztó

Tolvai Reni neve az utóbbi napokban többször is szerepelt az újságok címlapján, de sajnos nem pozitív történetek miatt. Most a közösségi oldalán posztolt egy videót, amely eléggé megosztja a követőit.

Tolvai Reni idén is elindult A Dal című versenyben, de amit különleges zenéje után kapott Schell Judittól, azt nem tette zsebre. Ezért kiakadt, a dühét pedig a közösségi oldalán vezette le, különböző jelzőkkel illetve a zsűritagot. Később bocsánatot kért kirohanása miatt Tolvai Reni, de sokan nem érezték őszintének. Az elmúlt napok hírei után most újra megosztott egy videót az Instagram-oldalán, amelyen egy szexi táncot lejt. 

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Nos, a tánc is megosztotta a rajongókat, ahogy az lenni szokott. Többen dicsérik Tolvai Renit, hogy mennyire jól néz ki, vannak azonban olyanok is, akik nem túl szép szavakat használnak az énekesnőre. Reni egyébként a bocsánatkérése után még egy kritikát kapott, Frenreisz Károly is elmondta a véleményét vele kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top