Sztárok

Törőcsik Mari: „Visszajöttem a halálból”

Két hete engedték haza egyéves kórházi kezelése után, ami alatt már a legrosszabbat is hallani lehetett róla. Törőcsik Mari most maga mesél a megpróbáltatásokról.

A BEST magazinnak adott exkluzív interjút Törőcsik Mari, aki jó hangulatban fogadta az újságírót és a fotóst. „Halljam, mire kíváncsiak, miért törtek így rám?” – zsörtölődött mosolyogva a színésznő, akiért rengetegen aggódtak. Törőcsik Mari egyéves kezelései alatt sokszor lehetett hallani, hogy már nem jön haza a kórházból, ezzel ő is tisztában van. 

Látják? Megint visszajöttem! Most már harmadszor. Nem olyan könnyű ám engem leírni, én még a klinikai halálból is visszahoztam magam.

A legkülönbözőbb hírek keringtek a színésznő állapotáról, hogy Törőcsik Marinak mi baja van, ő pedig azért nem akart ezekre reagálni, mert nem volt olyan állapotban, hogy ezzel foglalkozzon. Legutóbb kétoldali tüdőgyulladása volt, és még az orvosok is azt hitték, belehal. 

Még a halálhíremet is keltették, de szerencsére még élek, mert nem adom ám meg magam olyan könnyen. A nyolcvanas években, amikor először voltam a klinikai halál állapotában, a nagy hatalmú színikritikus, néhai Molnár Gál Péter már előre megírta a nekrológomat, azzal az indokkal, hogy  ha egy nagy művész meghal, nem lehet a méltatással két napot várni, azonnal meg kell jelentetni. Persze nem mutatta meg a szöveget, hiába kértem.

Törőcsik Mari az otthonában adot exkluzív interjút állapotáról, és ez az első alkalom, hogy megmutatta az otthonát is az olvasóknak. 

A Bestnek mesélt Törőcsik Mari, aki az otthonát is megmutatta az olvasóknak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top