Sztárok

Törőcsik Mari nem segítette az unokáját, Járai Mátét

40 éves, 20 éve van együtt a feleségével, és most jött el számára az a szakmai siker is, hogy a nézők már felismerik az utcán. Járai Máté sokat dolgozott ezért, és soha nem úgy jutott előre, hogy ő Törőcsik Mari unokája.

Ősszel a 200 első randi című VIASAT3-sorozat meleg rádiósaként láthattuk mindennap a képernyőn Járai Mátét, most pedig az RTL Klub heti sorozatában, A mi kis falunkban ő alakítja a fővárosi tisztviselőt, aki a helyiek idegeire megy. Járai a BEST magazinnak mesélt arról, hogy bár Jászai Mari-díjat kapott öt évvel ezelőtt, most először érkezett a közönségtől igazi visszajelzés: felismerik az utcán. 

„Világéletemben színész szerettem volna lenni, amióta az eszemet tudom, egyetlen pillanatra sem akartam más hivatást. A szüleim olyannyira támogattak benne, hogy kaptam tőlük egy színpadot a kertbe. Ha barátaim átjöttek, már 5-6 éves koromtól színházast játszottunk. Persze az is közrejátszott, hogy a családban volt két igazi művészlegenda: filmrendező nagypapám, Maár Gyula és a felesége, Törőcsik Mari.”

Bár nem vér szerinti a kapcsolatuk, a színész mindig is Mari mamának nevezete a legendás színésznőt, aki akkor már hat éve Maár felesége volt, amikor ő megszületett. 

„Viszont a karrieremben soha nem segítettek. Mari mama megmondta: ne számítsak rá, hogy bármilyen protekcióhoz juttat a színházi szakmában, és ez így is volt. Sokáig nem mondtam el sehol, kik a nagyszüleim. Aztán néhány éve megmutattam Mari mamámnak a rólam szóló cikkeket, és azt mondta: Figyelj, becsülöm benned, hogy nem akarsz az engedélyem nélkül nyilatkozni rólam, de azért szégyellned nem kell!”

Járai Máté családi élete nemcsak Törőcsik Mari vagy a nagypapa miatt különleges, hanem azért is, amilyen a kapcsolata a feleségével: 

A BEST magazinnak mesélt arról Járai Máté, hogy büszke a nagymamájára, Törőcsik Marira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top