Sztárok

Hujber Feri furcsán viselkedett a Valami Amerika premierjén

A héten érkezik a mozikba a Valami Amerika 3. része. Megtartották a sajtóvetítést, amin Hujber Ferenc furcsán viselkedett.

A Valami Amerika hétfői sajtóvetítésére tizenkét színész és a rendező, Herendi Gábor is eljött. Hujber Ferenc azonban szinte csak fizikailag volt jelen az eseményen. Arca beesett és igen sápadt volt, látványosan sokat fogyott az utóbbi hónapokban, és mintha a korábbi jókedvét is otthon hagyta volna. Míg például Nagy Ervin és Ganxsta Zolee jóízűen idézte fel a forgatások legpoénosabb perceit, Hujber Feri üveges tekintettel a plafont nézte, reakció nélkül hagyva kollégái viccelődését. Mindenki mesélt valamit, őt kivéve – tudósít a Blikk. „Én nem szeretnék mondani semmit, ha nincs kérdés” – mondta a színész, majd azonnal tovább is adta a mikrofont.

Hujber Feri a sajtótájékoztató után váltott néhány mondatot kollégájával, Szervét Tiborral, majd – a többi művésszel ellentétben – gyorsan elviharzott a helyszínről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top