Sztárok

Intim helyzetben láthatjuk Dobó Ágit és párját

Mostanában egyre népszerűbb a családi vlogolás, ami nem csoda, hiszen beleláthatunk a sztárok hétköznapjaiba, és egy másik oldalukat is megismerhetjük. Dobó Ági és párja, Csabi is belevág egy vlog készítésébe.

Dobó Ági és párja, Csabi új bizniszbe vág: a szépségkirálynő eddig is készített vlogot, amin bemutatta a családját, most azonban egy más oldaláról is megismerhetjük. Szerelmével együtt szeretnék, ha nemcsak apa és anya lennének, hanem Ágiként és Csabiként is megállnák a helyüket, ezért randizgatni fognak, amit felvesznek videóra, és megosztják a követőikkel. 

„Az a célunk, hogy megmutassuk, nyolc év után, szülőként is tök jópofa programokat tudunk szervezni egymásnak” – kezdte az NLCafe.hu-nak a Dobó Ági

Egyik héten ő, másik héten én lepem meg a Csabit mindenféle izgalmas programmal. A vlogolás egy intim dolog, mi kapcsoljuk be és ki a kamerát, és mivel a gyerekek is sokat szerepelnek, csak olyan tartalmat szeretnénk feltenni róluk, ami abszolút vállalható

– mondta Dobó Ági, aki már bele is kezdett a videózásba, nemrég ugyanis meztelen fotót posztolt a közösségi oldalára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top