Sztárok

Pásztor Anna pajzán partikat szervez

Pásztor Anna partijain Bármilyen fétis- vagy szerepjátékjelmez, fantasy-szuperhős vagy egyéb, sehol máshol nem vállalható ruházat ölthető, de teljesen elfogadott a fehérnemű, a részben vagy egészben mezítelen test vagy bármilyen nagyestélyi is.

Meglepő dolog derült ki Pásztor Annáról. Az Anna and the Barbies forntembere szabadidejében hedonista összejöveteleket szervez, amelyeknek egyelőre kiváló a fogadtatása. Az énekesnő nem tagadja, az új őrület teljesen magával ragadta, pedig eleinte csak egy privát születésnapi bulinak indult a menedzserével közösen megálmodott, erotikus töltetű buli, az élvezetek buja estje azonban önálló életre kelt. A közelgő, márciusi rendezvényen is várható például fétis-divatbemutató vagy szexis ételkóstoló.

 „Magas színvonalú, művészileg erotikus partit tervezünk, ami szerintem hiánypótló a magyar közéletben. Ibizán, Mallorcán és Las Vegasban vannak hasonló bulik, ám itthon még nem igazán terjedt el ez a stílus” – újságolta a Blikknek lelkesen Pásztor Anna. „Persze azért nem kell összekeverni a dolgokat, ez nem egy gruppenszexparti és nem is egy szado-mazó-mulatság” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top