Sztárok

Érik a botrány A Dalban – Idén is kiejti a zsűri a közönség kedvencét?

Tavaly hatalmas botrányt okozott A Dal című műsorban, amikor Tóth Gabi dalát a döntőben kiejtette a zsűri, és így a rajongók már nem is szavazhattak rá. A tavalyi fiaskó idén Horváth Tamás ismétlődhet meg.

Horváth Tamás Meggyfa című dalát már külföldi rádiók is sugározzák, és több itthoni előzetes közönségszavazás is olyan eredményt hozott, miszerint a nézők őt látnák legszívesebben az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azonban ha a zsűrin múlt volna, akkor a Sztárban sztár győztesének dala be sem jut a legjobb 8 közé, már a második elődöntőből is a nézők juttatták tovább. A végső döntésnél azonban az ítészek lefelezik majd a mezőnyt, és a közönség csak azok közül szavazhat, akik bekerülnek a top4-be. A tegnapi eredmények alapján jó esély van rá, hogy így Horváth Tamás dala meg sem kapja az esélyt, hogy a nézők döntsenek a sorsáról.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a közönség továbbjuttatott, én ennek örülök, és nem a zsűri döntésén bánkódom. Ez az este megerősítette a lelkemet, mint az acélt, ahogy ezt a Meggyfában éneklem is. Jövő héten sem a versenytársakkal fogok foglalkozni, hiszen azt hiszem, én vagyok saját magam legnagyobb ellenfele, magamat kell legyőznöm” – mondta az NLCafénak Horváth Tamás.

Horváth Tamás A Dal második elődöntőjében is rengeteg dicséretet kapott

A rajongói oldalakon sokan már előre háborognak, és már amiatt dühösek, hogy Tamás csak közönségszavazatokkal jutott döntőbe. Ha nem kerül a legjobb négy közé, akkor azzal a sors megismételné önmagát. Tavaly a közönség kedvencét, Tóth Gabit sorolta ötödik helyre a zsűri, ezzel elvéve tőle az eurovíziós indulás lehetőségét. A botrányos döntés után még aláírásgyűjtést is kezdeményeztek, hogy megváltoztassák a végeredményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top