Sztárok

Horváth Tamás: Anyukám egy igazi harcos volt, tőle tanultam mindent

Horváth Tamás pár százalékkal ugyan, de megnyerte a Sztárban sztár ötödik évadát. Az énekes megkönnyezte, amikor kimondták a nevét, és a családjának ajánlotta a győzelmet.

Horváth Tamás nyerte a Sztárban sztár 5. szériáját. Az ifjú énekes nagyon harcosnak aposztrofálja magát, ahogy az életben mindenért, a karrierjéért és a szerelméért is megküzdött. A Sztárban sztár kedvéért drasztikusan lefogyott, és hétről hétre kiegyensúlyozott teljesítményt hozott, aminek meglett az eredménye. ,,Szerdán belázasodtam, ez egy kicsit megnehezítette a felkészülést, így onnantól sokat pihentem. Amikor tudtam, eltoltam az ágyat, és a tükörben gyakoroltam a mozdulatokat” – emlékszik vissza a Michael Jacksont alakító énekes, aki bár azt mondta, nyerni jött, Király Viktor produkciója után nem volt benne biztos, hogy győztesként távozik.

„Amikor elénekelte Somló Tamást, könnyek szöktek a szemembe, és úgy voltam vele, hogy itt tényleg mindenki megérdemli a győzelmet. A Viktortól soha nem sajnáltam volna, sőt, a Verától és a Jocitól sem. Viszont hogy én győztem, az egy hatalmas dolog. Mindig úgy állok az életemhez, hogy a lehetetlen nem lehetetlen, csak tovább tart” – mondta Horváth Tamás, aki édesanyjának ajánlotta a győzelmet. 

„Nagyon korán elveszítettem, 44 évesen elhunyt. Több mint 6 éve nincs közöttünk… Nagyon különleges volt a kapcsolatunk, sok mindenre megtanított, egy igazi harcos volt. Ezért tartok ki az álmaim és a céljaim mellett, mert tudom azt, hogy nincs lehetetlen, és igenis bármit elérünk, amit akarunk, csak hinnünk kell benne.”

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI SZAVAZOTT!!! Együtt sikerült! ❤️🙏❤️❤️

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top