Sztárok

Tóth Vera dalait nem játsszák a rádiókban, ő reagált

Nem a düh vagy a harag beszél Tóth Verából, pedig az énekesnő dalait nem játsszák a rádiók, hiába imádja a közönsége. Most erről is elmondta a véleményét.

Nem Tóth Vera az első magyar előadó, akinek a dalait nem játsszák a rádiók. Ennek ellenére nem valami dühös háborgással tudatta mindezt az énekesnő a rajongóival, hanem egy összeszedett kis üzenetben. Tóth Vera bevállalós írása nagy sikert aratott, a rajongók szerint ez is egy újabb bizonyíték, hogy az énekesnőnek nincs szüksége a rádiókra, ő maga egy brand, és képes talpon maradni minden körülmények közt. 

De nézd csak, mit írt ki Tóth Vera: 

Szeretném az országos rádiók szerkesztőinek, vezetőinek megköszönni, hogy egyetlen dalomat sem játsszák már 7-8 éve, hiába készültek remekebbnél remekebb rádiókompatibilis nóták, mindig az volt a válasz, hogy nem ment át azon a misztikus, hallgatói rostán. Ezzel teljesen elvették a popzene írás iránti vágyamat és most emiatt vagyok igazán helyemen a zenében. Nem kell semmiféle mainstream, trendi irányzatnak megfelelnem és állandó kompromisszumot kötnöm, hisz a művészet lényege az, hogy áramoltasd szabadon és ha már erőlködsz, az nem az. 
Megyek a fejem után a zenében és ez mindig érdeklődő fülekre talál. Esküszöm, hogy ez egy óriási szabadság. Köszönöm a közönségnek a bizalmat.

Ugyanezt elolvashatod az oldalán is, ahol láthatod a biztató kommeneteket is. Neked mi a véleményed erről? Igaza van az énekesnőnek, így kell hozzáállni a helyzethez?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top