Sztárok

Csonka András felvétel közben csókolta meg Hódi Pamelát

A Micsoda Nők! felvételén olyan dolog történt, amire talán senki sem számított: Csonka András megcsókolta Hódi Pamelát, aki még élvezte is a romantikus jelenetet.

Miután kiderült, hogy ki Berki Krisztián új barátnője, ma reggel Hódi Pamela is elárulta, mit gondol exe új választottjáról. A modell nem kertelt, elmondta, hogy örül a kapcsolatnak, jobbat el sem tudna képzelni Krisztián mellé. Bár arról szólnak a pletykák, hogy Hódi Pamela újra szerelmes, ő ezt egyelőre tagadja. Azt viszont nem tudja leplezni, hogy élvezte, ahogy Csonka András megcsókolta felvétel közben.

„Csináljatok nekem itt egy színészi csókot” – kérte Csonkát és Cseke Katinkát Várkonyi Andrea a Micsoda Nők! felvételén. A színész azonban inkább Hódi Pamelát választotta, majd az a bizonyos csók is elcsattant közöttük. A modell eleinte zavarban volt, de aztán úgy tűnt, hogy élvezte a színpadi jelenetet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top