Sztárok

Berki Krisztián új barátnője Natiról is beszélt

A napokban derült ki, hogy kivel jár Berki Krisztián. Katona Renátával régóta ismerik egymást, de csak pár hónapja kezdtek járni. Bár a háttérben akartak maradni, a mai Fem3Caféban az egykori modell is feltűnt.

Már régóta sejthető volt, hogy a műsorvezetőnek új kapcsolata van, de pár nappal ezelőtt meg is mutatta a barátnőjét Berki Krisztián. Tegnap pedig már beszélt is róla, részleteket is elárult Berki, például a megismerkedésükkel kapcsolatban. A tévés barátnője, Katona Renáta cukrászdájának különlegességeit vitte ajándékba a FEM3 Café mai adásába. Kiderült, hogy melyik sütemény Nati, és melyik Berki Krisztián kedvence.

„Ez a Natika kedvence, annyit elmondok. A Krisztián pedig mindegyiket nagyon szereti, mindent megeszik” – árulta el „Mazsi” a műsorban. Arról is beszélt, hogy Berkivel mindketten nagy sportimádók, együtt járnak Rubint Réka edzéseire, voltak már síelni, és most már bokszolni is elmennek, hogy felkészüljenek a nyárra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top