Sztárok

Részletek Berki Krisztián új kapcsolatáról

A műsorvezető december óta él párkapcsolatban, és elárulta, hogy boldog, és szerelmes. Kiderült, hogy már 2011 óta ismerik egymást, de az élet csak most sodorta össze őket. Krisztián azt mondta, hogy megpróbálnak a háttérbe vonultan élni majd új párjával.

Pár hónapja derült ki, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolatának vége. Egy ideig próbálták menteni a menthetőt, de aztán végleg elváltak útjaik. Ahogy az várható volt, egy idő után Pamela nekiment Berkinek, volt egy kisebb balhé, de mára rendezték a kapcsolatukat, sőt a gyerekelhelyezésről is békésen megegyeztek. Már egy ideje sejteni lehetett, de a napokban végre kiderült, hogy Berki Krisztián újra szerelmes, de azzal kapcsolatban is hallani pletykákat, hogy Hódi Pamelának is új párja van. Utóbbi még titkolózik, előbbi viszont kiterítette a lapjait, és a Fem3Cafe-ban mesélt új szerelméről. 

„December óta élek párkapcsolatban, a neve +4 kilogramm és azóta sem hagyott el. Igen, kapcsolatban vagyok, nagyon boldogok vagyunk, mint látszik a szememen és a kiegyensúlyozottságomon is. Szerelmes vagyok, ennyi röviden. Nem szerettük volna még megmutatni, de voltunk egy gálán, amin a fotósok nem a sportolókat fotózták, hanem minket. Szándékosan nem mentünk olyan helyre, ahol ez benne lett volna a levegőben, de itt most benne volt, úgyhogy egy picit adtunk magunkból. Ez most megvolt, túl vagyunk rajta, és igyekszünk a háttérben maradni” – mondta Berki Krisztián, majd a megismerkedésük körülményeiről is beszélt. 

Indult egy szépségkirálynő-választáson 2011-ben. Előzsűri voltam a Hajdúval, és castingoltuk a hölgyeket. Az évek során többször is összesodort minket az élet, de semmi nem volt köztünk. Járok alakreform órára a Rubint Rékához, és ő is jelen van ezeken a rendezvényeken. Ott 400 nő van, de hiszek abban, hogy aki olyan hatással van rád, akivel összeillesz, azt kiszúrod. Neki van egy cukrászdája, és a sütik kapcsán elkezdtünk beszélgetni. Ő feldobta a labdát, én pedig leütöttem, aztán így tovább. Legyen annyi elég, hogy nagyon nagy boldogság és végre nagy szerelem az életemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top