Sztárok

ÉNB Lali felébredt az altatásból műtét közben

ÉNB Lali nemrégiben síbalesetet szenvedett, amiért később kés alá kellett feküdnie. A sorozatsztár kétszeri altatás után is felébredt, így élőben nézte végig, hogy zárják össze a sebét.

Mondhatjuk, hogy az Éjjel-nappal Budapest sztárjáról mostanában igencsak negatív hírek látnak napvilágot. Pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy ÉNB Lalinak volt egy cserbenhagyásos gázolása, amiért később felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Ennek már több éve, most viszont egy síbaleset hátráltatja az életben. A sorozatsztár ugyanis egy fekete pályán hatalmasat esett, elszakadt a keresztszalagja, így műteni kellett. 

🤕🚑🚨💉♿️🌳 photo: @olahistvan69

Kamarás Norbert (@kamaras.norbert) által megosztott bejegyzés,

„Féltem, hogy mi lesz, ha napokig bent kell lennem. Már a szagtól is rosszul vagyok, és amikor eszembe jutott a műtét, az altatás, még jobban megijedtem” – mondta Lali a Story magazinnak.

Az operáció alatt kétszer is felébredtem. Elsőre visszaaltattak, másodszor már nem, így tulajdonképpen végignézhettem, mit csinál az orvos, és hogyan zárja össze a sebet.

– panaszkodott az ÉNB sztárja, aki azóta megfogadta, hogy soha többé nem áll sílécre.

Részletek a ma megjelent Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top