Sztárok

Hódi Pamela szerint Berki megalázza őt

Berki Krisztián új kapcsolatától hangos a sajtó, de arra nem gondol, hogyan esik ez gyermeke édesanyjának – legalábbis ezt állítja Pamela, aki szerint exe megalázza őt az egész ország előtt.

Berki Krisztián és Hódi Pamela lassan egy éve külön élnek, de a gyerekük miatt megpróbálták fenntartani a jó kapcsolatot. Úgy tűnik, ez nem nagyon sikerül, főleg azóta, hogy Berkinek új barátnője van, akit az elmúlt pár napban többször is megmutatott már, sőt, úgy nyilatkozott róla, hogy még sosem volt ennyire szerelmes. Ami rendben van, de arra nem gondolt, milyen rosszul esik ez gyermeke édesanyjának. Hódi Pamela megelégelte az elmúlt napok lejárató kampányát, és a közösségi oldalán nyilvánította ki a véleményét. 

Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma! A Bors kérdéseire a válaszom: Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „soha” sem volt szerelmes… - szisszent fel Pamela a Borsnak. Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel „erősíthetem” az új kapcsolatát – mondta a csinos édesanya, aki réges-régen lezártnak tekinti a tévéssel való kapcsolatát. Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját. -Az első három percben tényleg nagyon "szerelmes", udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni – tette hozzá Pamela, aki szerint a szeretlek szó épp annyira fontos, mint a bocsánat ! Ezt a dolgot ami köztük van óvni kéne, nem bizonygatni.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

„Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma!” – írta a modell, majd bemásolta a Borsnak adott nyilatkozatát. 

Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még »soha« sem volt szerelmes… Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel »erősíthetem« az új kapcsolatát. Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját. Az első három percben tényleg nagyon »szerelmes«, udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni. Ezt a dolgot ami köztük van óvni kéne, nem bizonygatni.

– mondta Pamela a lapnak.

A nyilatkozatra eddig nem jött válasz, bár az előzményekből kiindulva erre nem kell sokat várnunk. Az elmúlt pár napban egyébként sok minden kiderült Berki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról, többek között az, hogy másfél év házasság után a műsorvezető miatt hagyta ott a férjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top