Sztárok

Új helyen keresik VV Fanni holttestét

A Dunában lehet VV Fanni holtteste, a rendőrség azt is tudja, hol kerülhetett a folyóba.

A korábban a ValóVilágban szereplő Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti albérletéből. A lakópark kamerafelvételeinek tanúsága szerint a lány testét a később gyanúsítottá váló férfi hozta le a lakásból, és tette be bérelt autójába. A gyilkossággal gyanúsított férfi három hónapja előzetes letartóztatásban van, a gyilkosság elkövetését nem ismeri el. A holttestet azóta is keresi a rendőrség.

A Blikk úgy értesült, hogy a gyanúsított egy kamerafelvétel tanúsága szerint több mint fél órát töltött el a VV Fanni testét szállító autóval Szalkszentmártonban, a bányatavaknál, amelyek a férfi dunaújvárosi lakhelyétől mindössze húszpercnyi autóútra vannak.

A lap úgy tudj,a a rendőrség a bányatavak átkutatása során nem járt eredménnyel, ám a tavaktól csupán egy rövid autóút vezet a régi dunai kompkikötőhöz. Ez a rész már nincs bekamerázva, és maga a kikötő is ideális helyszín lehet egy test eltüntetésére, hiszen autóval szinte néhány lépésre a víztől meg lehet állni.

VV Fanni a ValóVilág-villában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top