Sztárok

Borbély Alexandra csúnyának tartotta magát

Tegnap kihirdették a Glamour Women Of The Year győzteseit, Borbély Alexandra is a díjazottak között volt. A színésznő egy gyerekkori sztorival köszönte meg az elismerést.

Borbély Alexandra tavaly megkapta a legjobb európai színésznőnek járó díjat, aztán a Story Gálán is kapott egy elismerést, most pedig a Glamour Women Of The Year legjobb színésznőjének választották. Sikeres hónapokat tudhat maga mögött, vasárnap pedig részt vesz az Oscar-gálán Alexandra, hiszen filmjét, a Testről és lélekről című alkotást beválasztották a legjobb idegennyelvű filmek közé. A színésznő Glamour gálán mondott köszönőbeszédét megkönnyeztük.

Az év színésznője: @szandraborbelyova #WOTYhungary2018

GLAMOUR Hungary (@glamourhungary) által megosztott bejegyzés,

„Van egy csodálatosan szép húgom, én pedig gyerekként mindig is csúnyának tartottam magam” – kezdte Borbély Alexandra. „Aztán elmentem egy színész táborba, és ott azt mondták, van ehhez tehetségem, látták bennem a potenciált. Én így döntöttem le a saját korlátaimat, habár ott is úgy jellemezték az arcomat, hogy színészi – nos, ez azt jelenti, hogy érdekes, tehát csúny, vagy szép is lehet” – viccelődött a a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top