Sztárok

Nem káprázat: Bryce Dallas Howard és Jessica Chastain megkülönböztethetetlen, de talán rajtad nem fognak ki

A két színésznő hasonlósága legendás, Jessica Chastain már autogramot is adott Bryce Dallas Howard nevében. Kvízünkből kiderül, jobb vagy-e, mint az átlag, ha azonosítani kell őket.

Aki nyitott szemmel jár, az valószínűtlenül nagy számban bukkanhat ikertornyokra a sztárvilágban, de azért az egyenlők között is vannak elsők: nem semmi mondjuk Natalie Portman és az egyik korai szerepében az ő királynői dublőrjét alakító Keira Knightley hasonlósága sem, de a magas sarkú cipőben Tyrannosaurus rex elől menekülés időrekordját tartó Bryce Dallas Howard és a Cannes-ra berágó Jessica Chastain párosához senki nem érhet fel, őket ugyanis annyira könnyű összekeverni, hogy utóbbi már autogramot is adott előbbi nevében. Mivel mindketten ebben a hónapban ünneplik a születésnapjukat – Bryce Dallas Howard egész pontosan ma tölti be a harminchetet, a tavaly egy olasz gróffal házasságot kötő Jessica Chastain pedig három hét múlva, március 24-én a negyvenegyet –, összegyűjtöttünk róluk egy kvízre való fotót, hogy mindenki kipróbálhassa, jobb-e az átlagnál, vagy ugyanúgy összetéveszti őket, mint a többség. A feladat egyszerű: mi adjuk a képet, te mondod a nevet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top