Sztárok

Tóth Vera bevételi forrásai megtriplázódtak a fogyás óta

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe, és mesél újjászületéséről és a test és lélek harmóniájának fontosságáról, valamint őszintén beszél párkapcsolatairól és a testével való kapcsolatáról.

Tóth Vera rengeteget fogyott az utóbbi két évben, ezáltal magabiztos lett, és fantasztikus a kisugárzása. Vera már extrémebb ruhákat is fel mer venni, ellentétben régi énjével, aki fekete lepleket hordott, és visszafogottan állt színpadra. Tóth Vera legkomolyabb problémái 2010 környékén kezdődtek, mikor egy önző, szociopata férfival volt párkapcsolatban. Innen gyakorlatilag egy olyan lejtőn találta magát, aminek alján teljesen padlóra került, és pániktünetek gyötörték.

Az énekesnő ezután a pszichológia és a spiritualitás felé fordult, majd kiderült, hogy deperszonalizációs szindrómában szenved, azaz saját életét külső szemlélőként éli meg. Vera különböző eszközökkel és rengeteg sírással kezdte leküzdeni a betegséget és újjáépíteni önmagát. Ebben nagyon nagy szerepet kapott a spiritualitás, egy általános összeomlás után kezdődött az újjászületése.

Tóth Vera és Peller Mariann a műsorban. Fotó: LifeTV

„Találd meg magad, a lelked és a tudatod érjen össze” – vallja Vera, aki folyamatosan haladt előre, hogy kikerüljön rossz lelkiállapotából. Ma már úgy érzi, hogy a régi Tóth Vera meghalt, meg is gyászolta, és emlékeiben megőrizte korábbi énjét. A test és lélek egyensúlya is fontos, így miután Vera érzelmei rendeződni kezdtek, testi változásai kerültek a középpontba. Ezzel kapcsolatban élt meg egy különleges élményt is egy terápián. „Ezen a kezelésen kértem kegyelmet, hogy le tudjak fogyni, majd hirtelen olyan volt, mintha kitéptek volna a testemből, láttam a plafont és önmagamat.” Az énekesnő azóta is retteg a visszahízástól, többek közt a folyamatos edzések és életmódváltás mellett Máriagyűdön is járt, hogy a Szűz Mária-jelenéshez könyörögjön. Vera felkérései megtriplázódtak amióta lefogyott 45 kg-ot, zenéjébe is új energiákat hozott a változás, hisz szerinte a bátorság hozza meg a jó dolgokat az ember életében.

A műsor végén asztrológus árulja el a nézőknek, hogy mikor találja meg Vera élete szerelmét. Peller Mariann műsorának legújabb része március 4-én, vasárnap 16:30-kor látható a LifeTv műsorán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top