Sztárok

Ismét kihallgatták VV Fanni barátnőjét

Továbbra is gőzerővel dolgozik a rendőrség VV Fanni ügyén. A lány legjobb barátnőjét most egy gyanús férfiról faggatták.

Továbbra sem kecsegtetik VV Fanni édesanyját gyors eredményekkel a nyomozók. Fanni tavaly november 20-án tűnt el, és már aznap meggyilkolhatták, holtteste viszont azóta sem került elő. Egy gyanúsított ugyan előzetes letartóztatásban van, de beszélni nem hajlandó, így az ő szerepe sem egyértelmű az ügyben. Időközben pedig már az ő ügyvédjét is DNS-vizsgálatnak vetette alá a rendőrség.

VV Fanni

Katalin, Fanni édesanyja elárulta, hogy lánya legjobb barátnőjét ismét tanúként hallgatták meg a rendőrségen. „Neki volt talán a legjobban rálátása arra, hogy Fanni kikkel barátkozik, kivel milyen viszonyban van. Ő volt velünk a legnehezebb pillanatokban is, amikor a rendőrök helyszíneltek Fanni lakásában, lelkileg támogatott engem és a férjemet, hogy kibírjuk azokat a pokoli órákat” – mondta az asszony a Blikknek.

A lap úgy tudja, a barátnőt egy titokzatos férfiról faggatták, aki Fanni rendszeres kuncsaftja volt a lány életének utolsó szakaszában. Bár az illetőt nem gyanúsítják a gyilkossággal, Fanninak állítólag oka volt tartani tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top