Sztárok

ÉNB Bori bikinis képe elűzi a telet

ÉNB Borit közel 85 ezren követik az Instagramon, ő pedig igyekszik minél többször meglepni a rajongóit, most például egy bikinis fotót posztolt, ami rengeteg lájkot kapott.

Az Éjjel-nappal Budapest egyik legrégebbi szereplője Bori, azaz Egri Dorottya. A csodaszép lány joggal büszke külsejére, ezt pedig a követői is mindig kihangsúlyozzák. ÉNB Bori nem szégyellős, már több félmeztelen vagy sokat mutató fotózáson részt vett, így az sem meglepő, hogy bikiniben is szívesen mutogatja magát. 

Egri Dorottya Hivatalos (@dorottyaegri) által megosztott bejegyzés,

Télvíz idején jól is jönnek ezek a fotók, egy pillanatra elűzik a hideget. A követők bókjai pedig ezúttal sem maradtak el, a kommentelők nagy része szexinek találja Egri Dorottyát, de többen próbálták már randevúra invitálni is. Páran pedig megjegyezték, hogy azért a fürdőruha is nagyon csinos darab. Azonban nem csak elölről láthattunk, pár hónapja hátulról is megmutatta magát bikiniben. 

Egri Dorottya Hivatalos (@dorottyaegri) által megosztott bejegyzés,

Mondanunk sem kell, ezzel sem okozott csalódást a követőinek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top