Sztárok

Itt vannak az első képek az ÉNB-sztárok spanyolországi útjáról

Nem ez az első alkalom, hogy az Éjjel-Nappal Budapest külföldön forgatott. Ezúttal egy mesés spanyol kisvárost választottak helyszínnek, és négy szereplőt vittek ki.

Itthon hagyva a szeles tavaszt, Spanyolországba, az Alicante tartományban fekvő Xábia városába utazott az Éjjel-Nappal Budapest négy főszereplője, (ÉNB) Bori, (ÉNB) Karola, (ÉNB) Roland és (ÉNB) Gábor.

„Imádok utazni, különösen mediterrán helyekre, ahol a pálmafák tövében koktélozhatok, vagy a parton barnulhatok” – mondta mosolyogva Karola.

„Xábia egy kicsi tengerparti város, gyönyörű helyekkel, de kevés turistával, így ideális volt számunkra, hogy Rolanddal romantikázzunk egy kicsit” – tette hozzá Bori.

Az Éjjel-napp Budapest négy sztárja utazott a spanyolországi forgatásra: ÉNB Bori, ÉNB Karola, ÉNB Roland és ÉNB Gábor (fotó: RTL Klub)

„Nem vagyok egy romantikus alkat, de a tengerparton 1-2 helyen nekem is elállt a szavam” – mesélt a forgatási helyszínről Roland. És hogy a romantika mit takar pontosan Roland és Bori között, az kiderül ma este 21:30-tól az RTLII-n.

Addig itt van néhány kép az Éjjel-nappal Budapest spanyolországi forgatásáról, amiből azért már lehet valamit sejteni: 

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top