Sztárok

Keresztes Ildikó olyan kövér, mint 20 évesen

Sok bókot kap Keresztes Ildikó, aki viszont nem igazán elégedett az alakjával. Kövérnek érzi magát, amit ráadásul egy speciális orvosi felmérés is igazolt.

Hiába dicsérte Csonka András ma a Fem3Café reggeli adásában Keresztes Ildikó alakját, hogy milyen bomba formában van, az énekesnő finoman szólva sem értett ezzel egyet.

„Én most nagyon kövér vagyok magamhoz képest, ami nagyon jót tesz nyilván az arcomnak, mert ismered ezt a típusú fejet, hogy amikor a testünk tetszik magunknak, akkor az arcunk már not exists. És most nem állnék föl, mert tényleg 20 éves koromban voltam utoljára ilyen kövér” – mondta Keresztes Ildikó, aki szerint a kövér ugyan relatív, de neki még orvosi papírja is van arról, hogy fogynia kell. 

Keresztes Ildikó kövérnek érzi magát

„Voltam egy nagyon speciális testfelmérésen, és ott is mondták, hogy az igazi fittséghez meg súlyom-magasságomhoz képest van egy kicsike rajtam.”

Nagyjából 3-5 kilótól szeretne megszabadulni az énekesnő az életmódváltással, de igazán pihenésre nem lesz módja áprilisig, pedig szerinte az segítene a legtöbbet. 

Nézd meg, hogyan reagál Csonka András Keresztes Ildikó fogyókúrájára: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top