Sztárok

Megöllek! – ordította Shane Tusup a kollégájának

Az edző bíróság előtt felel tavaly áprilisi dührohamáért. A volt kolléga nemcsak Shane Tusupot, hanem klubját is beperelte.

Több szemtanú is van rá, hogy Shane Tusup lökdöste és fenyegette a medence szélén az Iron Aquatics egy korábbi edzőjét a tavaly áprilisi debreceni országos úszóbajnokságon. „Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!” – ordította állítólag Tusup, amiért a kolléga nem nevezte a férfi váltót az egyik számba.

Shane Tusup (MTI Fotó: Kovács Anikó)

Shane Tusup (MTI Fotó: Kovács Anikó)

A skót származású Darren Wardot ezután egyébként ki is rúgták a klubtól, ezért munkaügyi és személyiségi jogi pert indított. A Blikk úgy tudja, a munkaügyi vitát rendezték, tehát a volt edző valószínűleg végkielégítést kaphatott.

Ward szerint azonban Tusupék klubja valótlanul tájékoztatta a közvéleményt, amikor azt mondták, szakmai okok miatt küldték el. Ezért és a debreceni esetért bocsánatkérést vár a klubtól, pénzt azonban nem kért. Az ügyben március 8-án hirdetnek ítéletet.

Hosszú Katinka edzője közismerten nehezen türtőzteti magát. Tusup egy magyar edzővel is ordítozott már, és állítólag Hosszú Katinka sem bírta elviselni a férfi rendszeres dühkitöréseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top