Sztárok

Új klipet készített a Seven, Gáspár Laci is visszatért

A remek hangú magyar férfi énekesekből álló Seven elkészítette második videoklipjét, amelyben kedvenc előadóik dalait éneklik el saját stílusukban, fantasztikus zenekari kísérettel. Igen, Gáspár Laci is.

Az április 12-i Aréna-koncertre készülő Seven most olyan anyaggal rukkolt elő, melyben az együttes tagjai kedvenc előadóik slágereiből énekelnek. Felhangzik többek között Bruno Mars-, Stevie Wonder- és Michael Jackson-dalrészlet is, de egy AC/DC-nóta is hallható a Seven előadásában.

A Seven tagjai: Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio

Míg a Zenedal című első klipben a hét muzsikus azt mutatta meg, hogy mindannyian kiválóan játszanak hangszeren is, ezúttal „csak” énekelnek.

Mostani daluk azonban legalább annyira különleges, mint az előző, ezúttal ugyanis kedvenceik világslágereit éneklik a saját stílusukban. Gáspár Laci, Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas és Freddie a már említetteken kívül olyan előadók előtt tiszteleg, mint George Benson vagy Luther Vandross.

A klipben szerencsére feltűnik Gáspár Laci is, aki legutóbb otthagyta a díszes társaságot, mert szóba kerültek a nőügyei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top