Sztárok

Hét férfi lepte meg Fodor Zsókát nőnap alkalmából

Közös koncertre készül a Seven és Fodor Zsóka, akit egyszerre köszöntöttek fel nőnap alkalmából az együttes énekesei.

Kitüntető figyelem övezi Fodor Zsókát. A Barátok közt egykori Magdi anyusát ugyanis nem egy, de egyszerre hét férfi is felköszöntötte nőnap alkalmából. Zsókát a Seven formáció tagjai lepték meg azon a közös próbán, melyen az április 12-i Aréna-koncertjükre készültek. 

Javában benne van a közös munkában a nagykoncertre készülő Seven, azaz Gáspár Laci, Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas és Freddie.

Közös koncertre készül a Seven együttessel Fodor Zsóka, akit egy-egy szál rózsával köszöntöttek nőnapon

A különleges bulinak a díszlete is különleges lesz: a színpadra egy hatalmas társasház épül, melyben minden énekes külön szobát kap, saját ízlése szerint berendezve. És ha már társasház, a házmester sem hiányozhat, akit a Barátok közt egykori Magdi anyusa, Fodor Zsóka fog alakítani. 

Nagyon boldoggá tett ez a felkérés, mert olyan énekesekkel léphetek egy színpadra, akiket eddig csak a tévé előtt csodáltam, és drukkoltam nekik a versenyeken. Oláh Gerinél még ugráltam is, mikor nyert! Amikor felkértek, nem hittem a fülemnek, hogy engem választottak erre a feladatra, hogy ezen az estén én képviseljem a humort. Természetesen ez a show-műsor a hét fiúról szól, akikkel volt szerencsém a próbán még táncolni is! Ráadásul Gitano úgy jött oda hozzám, hogy nagy rajongóm, ami különösen jólesett

 – mondta Fodor Zsóka.

Mind a hét énekes nagy örömmel fogadta Fodor Zsóka érkezését a próbával és klipforgatással egybekötött napon, így tényleg együtt lehetett az egész csapat. Nőnap alkalmából természetesen a köszöntés sem maradhatott el. A csapat egyetlen nőtagját, mindenki kedvenc házmesterét egy-egy szál virággal köszöntötték fel a Seven-tagok. 

Baráti körömben híres vagyok arról, hogy nem rajongok az ünnepekért. Nem gondoltam volna, hogy a megismerkedésünk örömére és nőnap alkalmából 7 szál rózsa ilyen boldogságot tud okozni

 – áradozott Zsóka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top