Sztárok

Demcsák Zsuzsa: „A magánszférámból semmi nem maradt”

Demcsák Zsuzsa pár hónapig csak magával és a családjával foglalkozott. Azt mondja, jót tett neki ez az idő, de most már készen áll arra, hogy emberek közé menjen.

Demcsák Zsuzsa tudatosan tartotta távol magát a médiától az elmúlt pár hónapban, most viszont újult erővel tér vissza. „A pihenés munkával telt, emellett heti négy napot edzek, és az a titkom, hogy nem szeretem a rossz ételeket. Az a meglepő szerencsém, hogy semmilyen rossz ételt ki nem állhatok. Se a csokit, se a szénhidrátot, semmilyen hizlaló ételt. De ez csak adottság, nem tudatos” – mondta az NLCafe.hu-nak Demcsák Zsuzsa, akivel a Glamour díjátadón találkoztunk.

„Most már készen állok arra, hogy ne csak magammal, hanem másokkal is foglalkozzam, vagyis újra belevessem magam a média világába. Nagyon jólesett elvonulni, hiszen 20 éven keresztül árgus szemekkel lesték minden lépésemet, nekem a magánszférámból szinte semmi nem maradt. Nem mellékes tényező, hogy a két legfontosabb ember, vagyis a gyerekeim életében is intenzívebben tudtam jelen lenni” – mondta a műsorvezető, akitől megkérdeztük, hogy előfordult-e olyan, amikor egész nap az ágyban maradt.

Demcsák Zsuzsa bomba formában van. Fotó: Vadnai Szabolcs (nlcafe.hu)

Szerinted két tinédzser mellett lehet olyan napom, amikor nem kelek ki az ágyból? Vagy amikor nem csinálok reggelit, ebédet? – szólt a válasz. – Ilyen nincs nyilvánvalóan, de másfajta igénybevétel ez, mint ami addig volt. A gyerekeim imádták. A kislányom azt mondta, hogy na, végre, anya!

Demcsák Zsuzsa tinédzser korú gyerekeiről is szót ejtett. „Életük abban a periódusában vannak, amikor mindent kritizálnak. Így természetesen engem is. Viszont annyira kinyílt a világ a számukra, hogy fantasztikus beszélgetéseket lehet lefolytatni bármilyen témában. Soha nem hittem abban a közhelyben, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, de most a saját bőrömön tapasztalom meg. Furcsa, de fantasztikus!”

Zsuzsa végül a jövőjével kapcsolatban is elárult egy titkot. „A tervekről egy-két hónapon belül fogok beszélni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top