Sztárok

Nyertes Zsuzsa ultimátumot adott a párjának

A színésznő március 6-án érkezett haza egy 6 hetes ausztrál útról, ahol egy magyar csapattal léptek fel. Az utazásra a párja is elkísérte, de Nyertes Zsuzsa csak egy feltétellel engedte ezt meg neki.

Nyertes Zsuzsa december 14-én töltötte be az 59-et, de ez egyáltalán nem látszik rajta. A művésznő nemrég tért haza egy ausztrál körútról, amely a nyaralás mellett a munkáról is szólt. Nyertes Zsuzsa és másik négy művész utazott volna, de sajnos ketten az utolsó pillanatra lebetegedtek, így új embereket kellett keresni. A színésznő még a párját is felvitte a színpadra, aki eleinte ódzkodott a feladattól. 

„Volt szövege, jelenete is… Nagyon nehéz volt meggyőzni, de mivel emberhiány volt, mondtam neki, hogy vagy jössz a színpadra, vagy nem jössz egyáltalán, úgyhogy végül is rábólintott. Azt hiszem, a vége felé már élvezte is. Szerencsére nagy sikerünk volt, azt mondták, 10 éve nem volt ilyen nagy taps” – mondta Nyertes Zsuzsa a Fem3Caféban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top