Sztárok

Gáspár Evelin már haspólót is simán felvehet

Közösségi oldalán nyomon követhettük Gáspár Evelin csodálatos fogyását – Győzike lánya most már igazi bomba alakkal rendelkezik, így sok olyat ruhát is felvehet, amit eddig nem mert.

Gáspár Evelin nagyon sokat fogyott az elmúlt két évben. Na jó, nemcsak a súlyfelesleg tűnt el, de a teste is nagyon sokat formálódott, ezért Evelin már bátran pózol olyan összeállításokban, amiket eddig nem mert felvenni. És milyen jól teszi, legalábbis a rajongói többsége szerint. Mindig akad azonban olyan, aki gyűlölködik – a legújabb fotóján Kylie Jennert imitálja, ami az egyik követőjének nem annyira jött be. 

Imitating Kylie J in @designbymando 😛

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

„Hát ez viccnek is rossz, hogy te még Kylie Jenner vagy” – írta az egyik kommentelő. Persze, ahogy Gáspár Evelintől megszokhattuk, nem hagyta szó nélkül, hamar válaszolt a rosszindulatú hozzászólásra: „Látom nagyon komolyan veszed az életet! De köszi, remélem nem lesznek rémálmaid a képcímem után” – írta Evelin, majd egy vallomás következett. „Igen a lábaim elég vaskosak sajnos, hiába a sok kardio és diéta” – vállalta fel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top