Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Magas szinten verekedett Berki nője, Mazsi

Bár már sok mindent megtudtunk Berki Krisztián szerelméről, Mazsiról, egy fontos információ kimaradt. Na jó, most azt is eláruljuk!

Berki Krisztián és Katona Renáta szerelméről már az egész ország tud. Eleinte nem akarták nagydobra verni a kapcsolatukat, végül mégis így alakult, szinte naponta jelennek meg róluk újabb és újabb cikkek. Mazsi Instagramja privátról nyílttá vált, már neki is vannak rajongói, így meg tud osztani magáról olyan dolgokat, amiket Berki Krisztián még nem mondott el róla, és ezt nagyon szeretik a követői.

Mint karate európa bajnok, nagyon kedvelem a küzdősportokat 🥋🥊 Sokszor megfordult a fejemben, hogy újra elkezdek versenyezni, de valami miatt mindig lemondok róla, így nem maradt más, mint néha lemenni a terembe vagy ellátogatni sporteseményekre. Ma egy nagyon különleges eseményen vehetek részt, hiszen a Fight Arena az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170 éves évfordulója alkalmából megemlékezik azok előtt, akik a hazáért küzdöttek és életüket áldozták érte🙏🏻🇭🇺 @berkikrisztian szervezőként és műsorvezetőként is részt vesz a gálán! Én személy szerint nagyon büszke vagyok rá❣️ A belépés ingyenes! 16 órától várjuk a kedves vendégeket! Izgalmas este előtt állunk 🥊

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

„Mint karate Európa-bajnok, nagyon kedvelem a küzdősportokat” – írja a közösségi oldalán Katona Renáta. Szinte biztos, hogy ezt még nem tudtuk róla, de a nagy információáradatban már-már mi is elveszünk. Nos, most már az is kiderült, hogy profin verekedett egykor, de még most is hódol szenvedélyének, bár most már csak hobbiszinten. 

Címlap

top