Sztárok

Berki párja, Mazsi üzent a gyűlölködőknek

Katona Renáta nem került egyszerű helyzetbe, amikor összejött Berki Krisztiánnal. Támadások kereszttüzében találta magát, pedig ő csak boldog akart lenni.

Berki Krisztián egy hónapja mutatta meg új szerelmét a nyilvánosság előtt, azóta pedig már többször is mutatkoztak együtt. A közvélemény és Hódi Pamela számára sem volt szimpatikus, hogy élete szerelmének nevezte Katona Renátát, emiatt azóta is folyamatosan támadások érik. Mazsi, úgy látszik, megelégelte, hogy mindenki beleszól a magánéletükbe, üzent azoknak, akik vájkálnak a kapcsolatukban.

A bejegyzéshez több mint 100 komment érkezett – a hozzászólók nagy része Pamelát védi, és szerintük nem szép dolog, amit Berki Krisztián művel, ráadásul ezzel legjobban a gyermekének, a kis Natinak árt. Mazsi azonban nem állt meg ennyinél, megelégelte a negatív kommenteket, és újabb fotóval üzent a rosszakaróknak. 

#nowordsneeded

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

Sokan úgy kezdik a kommentjeiket, hogy nem tisztük megítélni, amit Berki és Renáta csinálnak, hiszen nem látnak bele, de sokak szerint túlzás, amit csinálnak. A sok közös fotó és a szerelmük bizonygatása pont fordítva sül el. Páran azon tanakodtak, hogy mi lesz, ha szakítanak?! Akkor aztán mindenki sérül, ráadásul igen rossz lesz mindkettejük megítélése. ,,2 éve vagyok együtt a párommal, és összesen két darab kép van fent. Elsöprő szerelem ez is, életemet adnám érte, és soha nem szerettem ennyire senkit. De magamnak tartom meg, és közeli embereknek” – írja az egyik hozzászóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top