Sztárok

Berki Krisztián egy percre sem hagyja egyedül szerelmét

Berki Krisztián két hónapja újra szerelmes – párja, Katona Renáta „Mazsi” mindenhova elkíséri, szerelmük pedig igaznak tűnik, a híresztelések ellenére.

Berki Krisztián és Katona Renáta egy hónapja jelentették be, hogy együtt járnak, azóta gyakorlatilag napi rendszerességgel ír róluk a bulvársajtó. Exével való kapcsolata megromlott, ahogy Pamela mondta, már csak Berki asszisztensén keresztül beszélnek, most pedig a bíróság elé viszik a gyermekelhelyezési ügyet – amiben egyszer Krisztiánék már megegyeztek –, pedig ez megfelelő kommunikációval elkerülhető lett volna. A viták mindennaposak, de Berki mellett ott van a szerelme, aki kitart mellette, bármiről legyen szó. A Glamour-díjátadón egy percre sem vesztették szem elől egymást.

Megnézem
Összes kép (9)

Katona Renáta nemrég elárulta, hogy eleinte nagyképű bunkónak tartotta Berki Krisztiánt, de ennek már több éve. Azt is elmondta, hogy Krisztián a magánéletében teljesen más, mint a tévében, a zord külső érző szívet takar. Berki a közösségi oldalán minden egyes nap szerelmet vall új választottjának, és bár a rossz nyelvek szerint ez csak ideig-óráig tart, Mazsi mindenkinek azt kívánja, hogy éljék át azt, ami most velük történik, hiszen ez csodálatos érzés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top